Undvik nybörjarmisstag vid betting på ishockey

Om du är en av alla svenskar som älskar att betta på ishockey så känner du säkert till de grundläggande reglerna. Men om du är nybörjare kanske du inte vet hur du ska komma igång och du kan även vara rädd för att göra fel. Genom att undvika de vanligaste nybörjarmisstagen är det enkelt att komma igång med betting.

Det är viktigt att komma ihåg att betting först och främst är menat för underhållning och att det inte finns en garanti att man vinner, oavsett hur skicklig man är. Vad som helst kan hända under en match, så det är aldrig möjligt att förutspå till hundra procent vad resultatet ska bli. Men man kan öka chansen att betta rätt genom att undvika följande misstag.

Att betta på känsla

Du kanske verkligen älskar ett lag eller känner på dig att en otippad underdog kommer att vinna en stor match. Eftersom du verkligen hoppas att de ska vinna så väljer du att betta på det, vilket egentligen inte är fel i sig. Det kan ge lite extra spänning till matchen och helt enkelt vara ett kul sätt att spela på. Om du vill öka dina vinstchanser är det dock inte rätt strategi. Betting är ett kunskapsspel och desto mer information man har om de olika lagen och spelarna, desto större sannolikhet är det att man sätter rätt odds. Att studera odds och resultat på ishockey är en bra början och något du bör fortsätta med om du vill bli en bra bettare.

Du spelar bara på stora ligor och matcher

Alla vill slå vad när det är dags för Hockey-VM, HockeyAllsvenskan och NHL, så därför har spelbolagens oddssättare stenkoll på oddsen. Det gör att det är svårt att hitta ett bra spelvärde, det vill säga där du har chans att slå spelbolagens odds eftersom de kan vara felsatta. Genom att spela på mindre matcher och mer okända ligor kan det vara lättare att hitta ett bra spelvärde, av den enkla anledningen att det inte läggs lika mycket uppmärksamhet på dem.

Moneyline är allt du satsar på

Det finns flera olika spel på ishockeymatcher och det vanligaste spelet är moneyline – när du spelar på de lag du tror vinner i slutändan. I ishockey utses det alltid en vinnare, oavsett hur mycket matchen måste förlängas för att det inte ska bli oavgjort. Men det finns så mycket mer att spela på än bara moneyline. Det går till exempel att spela på hur lång matchens speltid blir, ifall det blir en förlängning, vilken spelare som kommer göra flest mål, etc. Att spela på lite andra saker än bara moneyline gör inte bara spelet roligare, utan du kan även hitta ett bättre spelvärde på så sätt.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN