SHL Live Stream – här är novembers hetaste matcher

Toppmöte på Hovet, regerande mästarna tar emot tabellettan och Frölunda ställs mot Färjestad två gånger inom loppet av 24 timmar. Det finns gott om spännande matcher i SHL att se fram emot i november.

Efter 16 spelade omgångar börjar tendenser så smått synas i SHL-tabellen. Luleå toppar något överraskande serien efter en fenomenal inledning med segrar mot topptippade lag som Frölunda, Djurgården och Färjestad. Det är dock jämt i toppen och skillnaden mellan ettan Luleå och femman Linköping är bara fyra poäng.

Och jämt är det även i botten av tabellen: bara fem poäng skiljer mellan jumbon Mora och HV71 på niondeplats.

Den kommande månaden väntar ett intensivt spelschema där varje poäng räknas och vi har listat novembers hetaste möten i SHL. För att kunna se matcherna krävs det att du har tillgång till en SHL live stream, antingen via C More eller ett spelbolag.

Djurgården – Frölunda, 15 november

Inför säsongen tippades Djurgården och Frölunda som förhandsfavoriter av flera experter. Hockeybladets Pitor Arvidsson nämnde bland annat att Djurgårdens tunga laguppställning med spelare som Dick Axelsson och Jacob Josefson kommer bli svårstoppade.

Frölunda är å sin sida alltid farliga och har i år fått förstärkning i form av bland annat kanadensaren Chay Genoway och Tim Söderlund.

Lagen möttes redan i omgång 1 – då blev det en 2 – 1-seger till hemmalaget Frölunda efter att Emil Bemström avgjort med bara 45 sekunder kvar av matchen.

Den 15 november möts lagen igen, denna gång på Hovet i Stockholm. Vi kan förvänta ett revanschsuget Djurgården som kommer göra allt i sin makt för att sätta stopp för Roger Rönnbergs mannar.

Nedsläpp: 15 november kl. 19:00

Växjö – Luleå, 15 november

Samtidigt som Djurgården ställs mot Frölunda spelas en annan stormatch, drygt 40 mil söderut, i Vida Arena i Växjö. De regerande mästarna Växjö tar emot tabellettan Luleå.

Växjö sågs innan säsongsstarten som en storfavorit både att vinna grundserien och slutspelet. Svenska Fans hockeyskribent Andreas Lundskog tippade att laget skulle vinna grundserien med ganska stor marginal. Men som tabelläget ser ut just nu har Växjö en bra bit upp till toppen. I dagsläget ligger laget på en sjundeplats, nio poäng efter Luleå i topp.

Luleå däremot, som inte fanns med bland favoriterna på förhand, har gjort en fantastisk säsongsstart och radat upp seger efter seger.

Lagen möttes så sent som i slutet av oktober, även då i Vida Arena.  Efter en stentuffkamp var det tillslut Växjö som drog det längsta strået med ett segermål i förlängning.

  • Vi slutar att vårda pucken sista tio och blir för försiktiga. Men vi spelar fantastiskt bra stundtals och då ser man vilket förbannat bra hockeylag vi är, sa Växjös coach Sam Hallam efter matchen.

Nedsläpp: 15 november kl. 19:00

Färjestad – Frölunda, 23 och 24 november

Färjestad mot Frölunda är alltid ett hett rivalmöte i SHL. Och i slutet av november ställs lagen mot varandra två gånger med mindre än 24 timmar mellan matcherna. Den första matchen spelas i Scandinavium på fredagen den 23 november och returmatchen i Löfbergs Arena dagen därpå.

De bägge lagen har haft en bra start på SHL-säsongen: Frölunda ligger i dagsläget tvåa i tabellen och Färjestad på en sjätteplats, men med en match mindre spelad.

Senast lagen möttes var i mitten av oktober i Löfbergs Arena. Som alltid blev det en match med heta känslor och hårda närkamper. Matchen svängde fram och tillbaka, men det blev tillslut Frölunda som fick åka hem med tre poäng efter uddamålsvinst.

Dubbelmötet mellan Färjestad och Frölunda är definitivt en av höjdpunkterna i SHL i november!

Nedsläpp match 1: 23 november kl. 19:00

Nedsläpp match 2: 24 november kl. 18:00

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN