Flashscore hockeyresultat

FlashScore är Sveriges största livescoretjänst med hockeyresultat. Därtill är man också en förträfflig källa till sportresultat och målservice direkt i dator, mobil och surfplatta.

Om Du inte redan använder FlashScore hockeyresultat för att följa hockey live så är det bara att klicka in till Appstore eller GooglePlay och ladda ner den. Den är helt gratis och den ger dig all information du behöver för att följa hockey live med målservice och hockeyresultat.

Följ hockeymatcher live

Du som har ett favoritlag i SHL vet att det spelas mängder av matcher i grundserie och SHL-slutspel. Av den anledningen är det näst intill omänskligt svårt att titta på alla. Även om du går på alla hemmamatcher så kanske du inte hinner eller har möjlighet att följa ditt lag land och rike runt? Det är då FlashScore hockeyresultat kommer in i bilden. Med deras smarta livescoretjänst kan du enkelt lägga till dina favoritlag från SHL och andra hockeyligor och turneringar från världens alla hörn. Du kan också följa enskilda spelare och deras karriärer på nära håll genom en smart sökfunktion.

Varje gång dina favoritlag spelar match får du notiser vid viktiga händelser som exempelvis matchstart, mål och periodpaus. Under matchdetaljerna får du sedan full insikt i matchstatistik och vilka femmor som ditt lag och motståndarlaget mönstrar. Du kan lägga till hur många favoritlag som helst och du kan även lägga till enskilda matcher.

Registrerar du ett gratis konto hos FlashScore hockeyresultat live i mobilen så sparas alla dina favoriter och all information synkroniseras till alla dina enheter där du använder FlashScore.

Statistik och livetabeller

Vad som också gör FlashScore till den perfekta resultatappen för att följa SHL, SHDL, Hockeyallsvenskan, NHL och andra turneringar och mästerskap är tillgången till statistik och livetabeller. All information i FlashScore hockeyresultat uppdateras i realtid, vilket innebär att du alltid har tillgång till träffsäker statistik och livetabeller som visar ditt lags position mål för mål.

Brukar du vara nervös inför en match? Kanske har du läst om ett kommande derby här på Hockeybladet? Klicka fram matchen i FlashScore-appen och se de senaste mötena lagen emellan, formkurva och mängder av annan ”H2H-statistik”.

Med hockeynyheter hos Hockeybladet och livescore till hockeymatcher med FlashScore så är du som hockeysupporter all set. Att följa hockey blev precis lite roligare, eller hur?

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN