Få råd med den nya hockeyutrustningen

Hockeyutrustning kan bli riktigt dyrt om du inte känner till knepen. Har ditt barn precis börjat komma igång, eller kanske du själv?

Oavsett så är det viktigt att du har råd med bra utrustning innan säsongen för din egen skull. För att få råd med bra utrustning kan det krävas lite knep, och här listar vi några av dem!

Först och främst: Få ordning på din ekonomi

Vem som helst ska kunna få spela hockey, oavsett bakgrund eller kön och oavsett status. Men det kan kosta en del i längden. För att ha råd med utrustning och liknande är det första du måste göra att se till så att din ekonomi klarar sig.

Prioritera dina utgifter och se om det inte finns saker du kan skära ned på. Behöver du gymkort nu när du ska börja spela hockey? Kanske det också är på tiden att du skär ner på antalet gånger du beställer hämtmat? Är det viktigare att din son/dotter får spela hockey, eller att du har den senaste smartphonen?

Det kan även nu vara en bra tid för att se över hur du kan öka ditt personliga kapital, för att just få pengarna att räcka till roliga saker som en sport eller hobby. Sliter du redan stenhårt på jobbet, men pengarna räcker bara inte till? Tja, då kanske det är på tiden att du investerar i pengar. På Finanso.se kan du bland annat lära dig mer om hur du investerar i guld, en säker investeringsmetod som kan göra att du sakta men säkert ökar kapitalet! Faktiskt, så har guld har visat sig vara en värdebevarare.

Med en stabil ekonomi du känner att du har kontroll över blir det mycket enklare och roligare att komma igång med den nya sporten!

Köp begagnad utrustning

Även om pengarna är på plats så kan det vara skönt att slippa lägga allt på den nya hobbyn du eller ditt barn börjar med. Du kan få all utrustning som krävs för en bråkdel av kostnaden för motsvarande, ny produkt. Du kan köpa allt från hjälmar till benskydd på second-hand butiker i din stad såväl som på Facebook Marketplace, eller kanske Blocket. Genom att köpa begagnad utrustning i bra kvalité gör du inte bara din plånbok en tjänst, men även miljön!

Köp inte bara dyra märken

När man köper hockeyutrustning letar många efter det bästa märkena bara för att de tror att dessa automatiskt resulterar i bättre kvalitetsvaror. Men så behöver fallet verkligen inte vara! Många ”icke-kända” märken kan leverera utrustning med exakt lika bra kvalité som de dyrare, och till ett betydligt bättre pris, eftersom de inte marknadsför sig som de dyrare.

Investera i sporten!

Trots att denna nya hobby kanske kostar lite mer pengar än du trott, så är det en investering för livet. Du kommer aldrig ångra dagen då du tog med ditt barn till rinken för första gången, eller första gången du snörade dina egna skridskor.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sjutton − 17 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN