Unga forwarden förlänger med moderklubben

0
307
Foto: Bildbyrån
Under hela sin karriär har David Lilja spelat i Karlskoga. Nu förlänger forwarden sitt kontrakt med klubben över den kommande säsongen, meddelar Karlskoga på sin webbplats.

Karlskoga fortsätter med lagbygget inför nästa säsong. Nu står det klart att forwarden David Lilja förlänger sitt kontrakt över den kommande säsongen, skriver Karlskoga på sin hemsida.

– Självklart jätteroligt att krita på nytt kontrakt med moderklubben. Jag trivs i BIK och det är här jag vill ta nästa steg, säger Lilja till Karlskogas hemsida.

19-årige Lilja har spelat i Karlskoga under hela sin karriär, med undantag för några matcher i Färjestads J20-lag. Karlskogas sportchef Thomas Fröberg menar att det är upp till Lilja själv hur långt han kan gå i sin karriär.

– David har alla verktyg till att bli en riktigt bra hockeyspelare och det är lite upp till han själv hur långt han vill gå. Det blir spännande att se honom fortsätta utvecklas hos oss, säger sportchefen till Karlskogas hemsida.

Under den senaste säsongen bokfördes David Lilja för 37 matcher i Karlskogas A-lag, sju matcher i klubbens J20-lag och fyra matcher i Färjestads J20-lag.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

tretton − 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.