Förlänger med moderklubben: ”tagit stora kliv”

0
298
Foto: Bildbyrån
Alexander Leandersson förlänger sitt kontrakt med moderklubben. Backen blir kvar i Karlskoga över den kommande säsongen, meddelar klubben på sin webbplats.

Alexander Leandersson har på de tre senaste säsongerna bokförts för 91 matcher i Hockeyallsvenskan med klubben. Nu förlänger den 21-årige backen sitt kontrakt med moderklubben över den kommande säsongen, skriver Karlskoga på sin hemsida.

– Som Karlskoging vill man lira i BIK, skönt att allt är klart så här tidigt. För två år sedan hattade jag runt i flera klubbar och i fjol hade jag tryout till en början, så nu känns det gött att kunna fokusera fullt ut på spel i moderklubben, säger Leandersson till Karlskogas hemsida.

Karlskogas sportchef Thomas Fröberg är glad över att förlänga kontraktet med Leandersson som spelat 50 matcher i Karlskogadressen denna säsongen.

– Alltid lite extra roligt att skriva kontrakt med en Karlskoga-kille. ”Leo” har tagit stora kliv denna säsong och har sin största styrka i defensiven. Vi ser stora uppsidor i honom och är glada över att få jobba tillsammans i minst ett år ytterligare, säger Fröberg till Karlskogas hemsida.

Under sin sejour i Färjestad mellan 2013/2014 och 2017/2018 noterades Leandersson för tio SHL-matcher med klubben.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

sex + 15 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.