Är det här Dick Axelsson kommer spela?

Dick Axelsson spelar i SHL nästa säsong – men i vilken tröja? Hockeybladet har fått in uppgifter på att stjärnspelaren skymtats i Hovets korridorer under hösten.
– Han är intressant hos alla lag i ligan, säger agenten Nina Wennerström till Hockeybladet.

Var storspelaren Dick Axelsson hamnar nästa säsong vet nog bara han själv – om ens det. Det står dock klart att intresset är stort för 29-åringens påskrift. Han har tillkännagivit att han kommer att spela i SHL nästa säsong och rykten har placerat honom i de tidigare klubbarna Djurgården, Färjestad och Frölunda såväl som Luleå och flera andra.

Skymtats på Hovet

Enligt uppgifter till Hockeybladet har han setts till på Hovet på sistone, samtalandes med personer ur Djurgårdens ledning. Klubben han representerade, men som han senare hamnade i meningsskiljaktigheter med innan han flyttade till Färjestad – där han skulle bli svensk mästare två gånger. Stockholmarens agent, Nina Wennerström, dementerar dock att hans vistelse på Hovet har någon som helst anknytning till hans kommande klubbadress.
– Han är intressant för alla klubbar i SHL och Djurgården är därmed givetvis en av dem. Det finns dock många olika klubbar som Dick kan tänka sig och inget är ännu klart inför kommande säsong, säger hon till Hockeybladet.

Under säsongen har han dragits med en skada och bara hunnit spela åtta matcher. I dag bekräftade också tränaren i Davos, Arno del Curto, för swisshockeynews.com att Dick spelat färdigt för säsongen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN