Brynäs nobbar Strömwall – aktuell för AIK

Forwarden Malte Strömwall är på väg hem till Sverige och det spekuleras i SHL. Även allsvenska AIK är intresserade av 23-åringens tjänster. Brynäs eller Frölunda twittrar Hallpressens Andreas Strandberg om. Brynäs sportchef avfärdar att han skulle vara aktuell för dem.
– Nej det är inte aktuellt, säger Stefan Bengtzén till Hockeybladet.

Att Malte Strömwall ska fortsätta sin karriär i Sverige är högst troligt, vilken klubb det blir är dock fortfarande spekulationer. Det har nu gått några dagar sedan Rangers och spelaren bröt kontraktet mellan varandra och den 23-årige forwarden har länge varit inne på att flytta hem till Sverige. Nu sägs han vara på svensk mark och söker ny klubb. När Hockeybladet pratar med Brynäs sportchef så är han tydlig med vad som gäller.

– Nej, det är inte aktuellt med Strömwall till Brynäs, säger Stefan Bengtzén till Hockeybladet.

AIK förhandlar med Strömwall

Mest troliga destinationen för forwarden kommande tid är AIK. De är ute efter en ny forward och Strömwall är en perfekt spelare då. Trots det är ingenting ännu officiellt och det ska just nu ske en konversation mellan spelare och klubb.

 Ja, det är inte omöjligt att det blir aktuellt. Vi för just nu en dialog med honom, säger AIK:s sportchef Andres Gozzi till Hockeybladet.

Sportchef Gozzi avslutar med att flika in:
 Förutsättningarna är goda och han bor här i stan.

Hockeybladet söker Fredrik Sjöström, sportchef i Frölunda och Malte Strömwalls agent för en kommentar.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN