161112 Fršlundas mŒlvakt Johan Gustafsson utan hjŠlm under ishockeymatchen i SHL mellan Karlskrona och Fršlunda den 12 November 2016 i Karlskrona. Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRN /

Frölundas succémålvakt Johan Gustafsson kom hem till Frölunda efter några tunga år borta i Nordamerika. Till en början hade han svårt att leverera och blev förpassad till bänken många matcher. Nu förlänger klubben hans kontrakt med ytterligare två år.

När Lars Johansson gick i sönder i slutspelet ifjol blev Gustafsson en av de stora hjältarna.Nu väljer klubben att förlänga hans kontrakt med ytterligare två år. Målvakten har fortsatt på den inslagna vägen och varit en vägg för Frölunda såhär långt i serien. På sina 13 matcher har Gustafsson haft fina 92,9 i räddnings %, vilket gör honom till en av de främsta i ligan.

Nu väljer klubben att förlänga kontraktet med ytterligare två år. Gustafsson är glad över att man kommit överens. Till Frölundas officiella hemsida säger han såhär.
– Det var inget att tveka om och det känns helt rätt. Jag trivs bra i laget och med ledarna och i stan. Jag vill utvecklas och bli bättre och det blir jag i Frölunda, säger Gustafsson.

Ikväll möter Frölunda – Färjestad och det är Gustafsson som kommer vakta stolparna för sitt Frölunda.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer