Foto: Bildbyrån
Carl Becker har bokförts för 148 matcher i Hockeyettan. Nu tar forwarden ett steg upp i seriesystemet. Ett tvåårskontrakt med Södertälje är påskrivet, meddelar klubben på sin webbplats.

Södertälje värvar forward från Hockeyettan och Piteå. Carl Becker har skrivit på ett kontrakt över de två kommande säsongerna med klubben, skriver Södertälje på sin hemsida.

– Jag gillar att spela med fart och fläkt och utnyttja min storlek och fart. Det bli en utmaning att ta klivet upp och spela för SSK i hockeyallsvenskan, men det ska bli jäkligt kul och jag är inspirerad. Jag vill vara med och bidra på en härlig resa och samtidigt utveckla mig själv, säger Becker till Södertäljes hemsida.

23-årige Carl Becker har under stora delar av sin karriär spelat i Piteå men har även spelat två säsonger som junior i Skellefteås organisation. Denna säsongen blev det 50 (25+25) poäng på 36 matcher i Piteådressen för forwarden. Södertäljes huvudtränare Ulf Lundberg beskriver Becker så här:

– Carl är en ödmjuk person som är trygg i sig själv. Han har samlat på sig erfarenheter i division 1 och tror, liksom vi, att vår utvecklingsmiljö kommer att passa fint. Det är en storväxt forward som rör sig bra och har en offensiv edge. Han är dessutom beredd att lägga ner hårt arbete för att prestera även i en högre serie, säger Lundberg till Södertäljes hemsida.

Kommentarer

Kommentarer