Foto: Bildbyrån
Jonathan Rodensjö var med och spelade upp Kristianstad till HockeyAllsvenskan men nu lämnar 21-åringen klubben för fortsatt spel i Hockeyettan.

Jonathan Rodensjö representerade Västervik, Lindlöven och Kristianstad under säsongen. Forwarden avslutade säsongen i Skåneklubben och var med när Kristianstad tog steget upp till HockeyAllsvenskan. Men det blir inget spel i Hockeyallsvenskan för 21-åringen. Istället har Rodensjö skrivit på för spel i Hockeyettan med Väsby Hockey, skriver klubben på sin hemsida.

– Jonathan är en spelintelligent och skicklig tvåvägscenter som också är en bra tekare. Han ligger ofta rätt i banan och gillar att ha mycket puck. Det är en spelartyp som varit prioriterad för oss att få in och det ska bli mycket spännande att se honom i vår tröja kommande säsong, säger Väsby Hockeys sportchef Tom Tärnström till klubbens hemsida.

Jonathan Rodensjö bokfördes för 21 matcher i HockeyAllsvenskan med Västervik, 11 matcher med Lindlöven och tillsist 15 matcher med Kristianstad under säsongen. Tidigare under sin karriär har Rodensjö noterats för 13 SHL-matcher med Linköping.

Kommentarer

Kommentarer