Poängspelare förlänger med Modo

Han ligger i toppen av den HockeyAllsvenska poängligan och leder Modos offensiv. Under eftermiddagen stod det också klart att Henrik Björklund förlänger sitt kontrakt med klubben.
– Henrik Björklund har visat att han är en spelare som kan producera poäng men framför allt tävla i varje match och i varje situation, säger Modos tränare Andreas Johansson i ett pressmeddelande.

Henrik Björklund värvades inför säsongen till Modo från konkurrenten BIK Karlskoga där han hade hållit till i fyra raka säsonger. Modos sportråd hoppades då på att 26-åringen skulle producera som tidigare – och det löftet har han infriat. Med 33 poäng på 35 matcher ligger Björklund nia i poängligan och etta i Modos interna. Nu väljer Örnsköldsviks-klubben att förlänga kontraktet med poängsprutan.
– Inställningen och hans fantastiska attityd där han alltid ger sitt yttersta gör Henrik Björklund till en spelare att bygga runt, säger Andreas Johansson i ett pressmeddelande.

Kontrakt på tre säsonger

Det är inget litet kontrakt som är påskrivet. Björklund har valt att signa för de tre nästkommande säsongerna, vilket betyder att han kommer stanna till 2020. Detta glädjer Modos tränare Andreas Johansson.
– Henrik Björklund har visat att han är en spelare som kan producera poäng men framför allt tävla i varje match och i varje situation. Han har även visat hunger i att fortsätta utvecklas som spelare samtidigt som han är rutinerad i vårt unga lag.
– Vi är väldigt glada att vi kommit fram till en kontraktsförlängning då Henrik blivit en ledande spelare för MODO Hockey både på och utanför isen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN