Landslagsforwarden stannar i klubben: ”känns spännande”

0
1036
Foto: Bildbyrån
Morten Madsen har skrivit på ett nytt kontrakt med Timrå och blir kvar i klubben de två kommande säsongerna.
– Det känns såklart roligt att stanna i Timrå och det känns spännande med denna nya utmaningen här. Sen så har jag och min familj har trivts bra från första början här, säger forwarden till Timrås webbplats.

Morten Madsen kom till Timrå från Karlskrona inför den senaste säsongen. Nu står det klart att forwarden förlänger sitt kontrakt med Timrå över de två kommande säsongerna, skriver klubben på sin hemsida.

– Det är jättekul att Morten vill stanna här hos oss. Han har otroligt mycket erfarenhet och det kommer att bli viktigt i vårat unga lagbygge med den rutinen han besitter, säger Timrås General Manager Kent Norberg till klubbens hemsida.

Under den senaste säsongen bokfördes 32-årige Morten Madsen för 49 matcher och sju (3+4) poäng i Timrådressen. Själv menar Madsen, som tidigare i maj spelade VM med Danmark, att han ser positivt på den kommande säsongen och att truppen ser spännande ut.

– Jag ser väldigt positivt på säsongen som kommer. Hade jag inte trott på detta hade jag inte varit här. Truppen ser väldigt spännande ut och jag ser fram emot att få träffa alla gamla och nya killar, säger forwarden till Timrås hemsida.

Totalt har Morten Madsen bokförts för 360 SHL-matcher, men har aldrig tidigare spelat i HockeyAllsvenskan.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

3 + nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.