Foto: Bildbyrån
Inför förra säsongen lämnade Anton Danielsson Skellefteå för spel i HockeyAllsvenskan med Vita Hästen. Nu förlänger backen sitt kontrakt med Norrköpingsklubben, meddelar Vita Hästen på sin webbplats.

Inför den senaste säsongen anslöt Anton Danielsson till Vita Hästen efter flertalet säsonger i Skellefteås organisation. Nu står det klart att den 22-årige backen blir kvar i Norrköpingsklubben den kommande säsongen, skriver Vita Hästen på sin hemsida.

– Det känns spännande och bra att förlänga med Anton som är väldigt laglojal och har en bra karaktär. Anton ska främst vara stark i det defensiva spelet med sin styrka och skridskoåkning, samtidigt ska vi arbeta med och utveckla hans spel med puck, säger Vita Hästens tränare Tony Zabel till klubbens webbplats.

Under förra säsongen blev det 44 matcher i HockeyAllsvenskan och en match i J20 Elit för Anton Danielsson i Vita Hästen-dressen. Tidigare under sin karriär har Danielsson spelat 35 SHL-matcher och tre matcher i Champions Hockey League med Skellefteå.

Kommentarer

Kommentarer