Foto: Bildbyrån
Lukas Wernblom har de tre senaste säsongerna spelat i Modos A-lag. Nu förlänger 18-åringen sitt kontrakt med klubben över den kommande säsongen, meddelar Modo på sin webbplats.
– Det känns jätteroligt och jag ser verkligen fram emot ännu ett år i MODO Hockey, säger Wernblom till klubbens hemsida.

Lukas Wernblom har spelat sig upp i Modos A-lag via klubbens U16-, U18- och J20-lag. Under de tre senaste säsongerna har den 18-årige backen spelat med A-laget och nu står det klart att Wernblom förlänger sitt kontrakt över den kommande säsongen, skriver klubben på sin hemsida.

– Första året var det bara att köra på och sprida mycket energi, men nu känns det som att jag har stabiliserat mig och blivit mer bekväm med pucken också. Jag tycker att jag hittat den rollen som jag vill, men sen hoppas jag på lite bättre produktion också, säger Wernblom till Modos hemsida.

Modos mål den kommande säsongen är att ta sig till Hockeyallsvenska finalen. Det är något som är lockade för den unga backen.

– Man vill spela i ett lag som vill framåt och där laget och individerna utvecklas. Så sjävklart blev valet att skriva på lättare då, säger Wernblom till Modos hemsida.

Relaterad läsning:
Modos trupp säsongen 2019/2020
Läs mer om Silly Season
Läs mer om Modo

Kommentarer

Kommentarer