SILLY SEASON: Färjestad tar in målvaktstalang i slutspurten

0
1703
SILLY SEASON: Färjestad tar in målvaktstalang i slutspurten
Foto: Bildbyrån
Färjestad tar in en målvaktstalang i slutspurten av SHL och inför slutspelet. De hämtar den 19-årige målvakten i Hockeyallsvenskan.

Snart stänger transferfönstret och Färjestad väljer att ta in en målvaktstalang i slutspurten, skriver Mora på sin hemsida. Från Mora hämtas den 19-årige Olof Lindbom, som stått 15 matcher för klubben den här säsongen.

Lindbom är namngiven tredjemålvakt i Färjestad från och med idag. Han är tillgänglig för spel om någon av de ordinarie målvakterna Arvid Holm eller Markus Svensson blir skadade. När Moras säsong är slut ansluter han till Färjestad för återstoden av säsongen.

Fjärde målvakten

Lindbom blir därmed den fjärde målvakten från Hockeyallsvenskan som registreras som tredjemålvakt i ett SHL den här säsongen. Tidigare har Vita Hästens Viktor Kokman registrerats av Malmö, Södertäljes Alexander Sahlin registrerats av Leksand och Västerviks Arvid Ljung har registrerats av Djurgården.

Samtliga målvakter fortsätter i sina Hockeyallsvenska lag till dess att säsongen är slut för det laget, om inte någon ordinarie målvakt blir skadad. Då kan målvakten lämna för SHL-laget.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tre × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.