LHC-SILLY: Robertsson blir ny tränare

0
581
Foto: Bildbyrån
Bert Robertsson blir ny tränare i Linköping, något som MrMadhawk var först med att avslöja. Nu är han presenterad av klubben och kontraktet är på tre år.

Efter en fiaskoartad säsong ska Linköping åter bli ett slutspelslag i SHL. Som ett led i detta meddelade klubben idag att Bert Robertsson blir Linköpings tränare under de tre kommande säsongerna. En nyhet som MrMadhawk var först med att presentera.

– Det känns väldigt kul att få berätta den här nyheten. Vi gör en omstart i föreningen och jag känner att Berts ledarskap och syn på hockey går hand i hand med hur jag ser på det. Vi får in en ledare som är väldigt engagerad och passionerad i sitt ledarskap, han är tydlig i vad han vill göra och det känns som helt rätt väg för oss att gå, säger Niklas Persson, general manager i Linköping till hemsidan.

Hungrig förening

Efter nio säsonger lämnar Robertsson Skellefteå och har under de säsongerna naturligtvis rätt bra koll på Linköping som klubb. För klubbens hemsida berättar han att han kommer till en hungrig klubb och att fansen verkligen drömmer om en framgång. Något som Linköpings herrlag står utan.

– Jag känner att jag kliver in i en härlig situation. Det finns redan ett bra team kring laget med de övriga tränarna och en juniorsida som har väldigt hög kompetens, säger Robertsson.

Följ Linköpings lagbygge>>>

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.