LULEÅ: Kovacs ut – Ikonen in?

0
1981
LULEÅ: Kovacs ut – Ikonen in?
Foto: Bildbyrån
Ryktena floreras starkt kring två SHL-spelare just nu. Det är Luleå som ryktas släppa en spelare och ta in en annan. Kovacs ut – Ikonen in om ryktena stämmer.

Kovacs ut och Ikonen in i Luleå, det är dagens hockeysnackis. Robin Kovacs har ryktats till Örebro ett tag nu. Idag går Sportbladet ut med uppgifterna om att Kovacs lämnar klubben redan efter kvällens match borta mot Rögle.

Igår skrev samma sajt om att Luleå jagar HV71 floppspelare Juuso Ikonen. Forwarden ska vara en av tränaren Thomas ”Bulan” Berglunds favoritspelare. Ikonen spelade under ”Bulans” ledning i Brynäs säsongen 16/17, då han värvades från Djurgården.

Kan gå snabbt

Enligt Luleås vice GM, Ulf Engman, var truppen full och därmed skulle inte Ikonen vara aktuell för norrbottningarna. Ett faktum som nu vänts till att det finns en öppning för dem att ta in Ikonen. Den finske forwarden har inte alls lyckats i HV71, där har det endast blivit sex poäng på 32 matcher.

Det kan gå snabbt i hockey och det återstår att se om Robin Kovacs stannar i Närke efter kvällens match i Ängelholm. Ikonen kanske åker norrut ifrån Jönköping, HV71 är spellediga ikväll och kan därför packa i lugn och ro – om ryktena nu stämmer.

Hockeybladet har sökt Örebro och Luleå.

[sform id=’5464′]

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

fjorton − 6 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.