KÄRRINGEN MOT STRÖMMEN: Huka er sillastrypare!
Foto: Bildbyrån
Hej, nu är jag på gång igen! Vår egen atlantångare har varvat upp, så huka er sillastrypare från götet på torsdag. Trots att de har sin egen domare med sig, måste påpekas.

Patrik Berglund har glimmat till vid flera tillfällen och gjorde en snygg straff. Men han har fortfarande en del att bevisa för mig innan han får full poäng. I övrigt har Djurgården varvat bra prestationer med mindre bra.

En annan spelare som jag däremot lider med är Sebastian Strandberg, honom skulle jag vilja rekommendera att titta på hur Elias Pettersson tränade att skjuta mål. Det var inte precis stillastående. Men nu är ju jag ingen coach, tyvärr måste jag överlåta denna uppgift till andra.

Mörk november

Snart närmar vi oss månaden november, en period då Djurgården brukar vika ner sig. En del skyller detta på för mycket och hård träning.  Varför november blivit extra mörk spelmässigt står dock skrivet i stjärnorna.

Några som inte verkar vika ner sig är Abbotts grabbar. De klarar, eller snarare måste klara, hård träning. I annat fall pekar Abbot med hela handen mot dörren och spelarna får respass. Sant eller falskt får någon annan bevisa. Kanske redan på tisdag när lagen möts på Hovet.

Andra regler

Det har diskuterats mycket om domare, tre eller fyra. Själv tycker jag de kan ta bort dem, i varje fall på Hovet! För på denna arena har tydligen domarkåren bestämt att det råder andra regler än på övriga arenor. Det ska därmed bli extra roligt att se Frölunda komma på besök. Det är ju allmänt känt att detta lag har sin egen självutnämnda rättskipare.

I ärlighetens namn har Frölunda ett stjärnspäckat välbetalt lag med lirare som bortsett från sin första match mot Brynäs tycks ha hittat vinnarspåret. Kan bara hoppas att Djurgården sätter stopp för dem och gör ett stort hack i detta spår!

Tack för mig! Vi ses på Hovet!

Kommentarer

Kommentarer