KLART: Poängmaskinen lämnar toppklubben

0
11054
KLART: Poängmaskinen lämnar toppklubben
Foto: Bildbyrån
Poängmaskinen lämnar toppklubben i Hockeyallsvenskan med omedelbar verkan. Nu har jakten på ersättare och ny klubb startat.
– Det är inga hard feelings, säger Filip Ahl till Hockeybladet.

Mitt i slutspurten av Hockeyallsvenskan står det klart att poängmaskinen lämnar toppklubben BIK Karlskoga. Forwarden Filip Ahl och klubben kom överens igår om att gå skilda vägar.

– Vi hade ett möte igår på förmiddagen och sen på eftermiddagen var vi överens om att bryta kontraktet. Det är inga hard feelings alls säger Filip Ahl till Hockeybladet.

Inte optimalt

BIK Karlskogas klubbchef Torsten Yngveson menar att det inte är optimalt att släppa en spelare i slutet av januari, men att det finns förhoppningar att hitta en ersättare till den 22-årige forwarden.

– Fokus för vår del måste ligga på rätt saker, där vi har samma syn och inriktning på det vi ska göra. Vi har under gårdagen suttit ner med Filip, kommit överens om att gå skilda vägar och det är inga hard feelings, säger Torsten Yngvesson till klubbens hemsida.

För Ahls agent gäller det nu att hitta en ny klubb till forwarden som på 40 matcher med BIK Karlskoga stått för hela 40 poäng, fördelat på 17 mål och 23 assist. Ahl själv hoppas på spel i Sverige.

– Det är spel i Sverige som gäller i första hand. Det har gått rätt snabbt och jag kan inte säga så mycket mer just nu, avslutar Ahl.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

5 × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.