BRYNÄS-SILLY: Kanadensare klar för Brynäs

0
545
Foto: Bildbyrån
Under skärtorsdagen blev en kanadensare klar för Brynäs. Nu på förmiddagen presenterades Jeadon Descheneau och kontraktet är skrivet på två år.

På torsdagsförmiddagen presenterade Brynäs ett nyförvärv. En kanadensare, Jeadon Descheneau, har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben. 24-åringen jämförs med Kevin Clark, som gjorde stor succé i Brynäs under ett par år.

– Han är en riktigt intressant spelare som vi har haft koll på under våren. Vi har fått riktigt bra scoutingrapporter på honom. Det är en bra person som tar ansvar och är bra att ha i laget, säger sportdirektör Andreas Dackell, och fortsätter:

– Han är duktig på skridskorna och intensiv i spelet. En jämförelse på honom är mot Kevin Clark-hållet, som varit här och gjort det bra tidigare.

Poängmaskin

Det är en poängmakare som kommer till Gävle och Brynäs till de nästkommande två säsongerna. På 161 matcher har han gjort 61 mål och 96 assist under de tre senaste säsongerna.

– Han har sin spetskompetens runt kassen och det har vi letat efter för att spetsa till Brynäs. Han tävlar hela tiden och är en riktig målskytt. Många av målen kommer runt buren, där är han riktigt stark, säger Dackell.

Läs mer om Brynäs silly season>>>

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

10 + 8 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.