Foto: Bildbyrån
Oskarshamn tar in en spelare på tryout-kontrakt. Mattias Elfström, senast i Västervik, har tecknat ett tryout-kontrakt med klubben, meddelar man på sin hemsida.
Genrepet

Mattias Elfström får chansen i Oskarshamn. Ett tryout-kontrakt är påskrivet, skriver klubben på sin hemsida. Elfström kommer senast från spel i HockeyAllsvenskan med Västervik och noterades för totalt 12 (6+6) poäng 57 matcher under den senaste säsongen.

– Vi tror absolut att där finns mer att få ut av Mattias i seniorhockeyn. Det är en hårt jobbande forward i grunden, men han sitter även på en del skills. Det är såklart också en fördel att han har haft tränarduon Åhlund/Hallberg tidigare och kan spelsystemet. Vi känner på varandra här under augusti och tar sedan ett beslut om en eventuell fortsättning, säger Oskarshamns sportschef, Per Kenttä, till klubbens hemsida.

Den 21-årige forwarden, som gjorde SHL-debut i Malmö Redhawks 2015/2016, har bokförts för 9 SHL-matcher samt 71 matcher i HockeyAllsvenskan med Västervik och Pantern.

Tryout-kontraktet gäller till och med den 25 augusti.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer