Foto: Bildbyrån
Scandic
Nu har Spelbloggen startat i samarbete med Betser på allvar. Våra spelbloggare tävlar om att förvalta 5 000 kronor var under mars, vem vinner? Idag kliver Tomas in i handlingen och ger dig fem heta spel. Tar ni rygg?

Det drar ihop sig i åttondelarna och för Luleå och HV71 är det vinna eller försvinna som gäller. Åker de regerande svenska mästarna ut redan ikväll? Kan Brynäs förpassa Luleå? Vi ger er ett spel från kvalet till SHL också.

Tar du rygg?

Idag är det Tomas första spel i spelbloggen och han har valt det stora fokuset på åttondelsfinalerna samt ett spel i kvalet mellan AIK och Pantern. Här är de bästa spelen på svensk hockey ikväll.

Brynäs-Luleå

Brynäs var det sista laget som blev klart för slutspel och i sista omgången gick Luleå om HV71. Något som helt klart gynnat Brynäs. Stärkta av segern på bortaplan slår de ut den förre tränaren, Thomas Berglunds, nygamla klubb i två raka.

Lägger också en slant på att Kevin Clark gör första målet ikväll och täcker upp med att han gör mål.

Hur jag spelar ser ni längre ner.

Linköping-HV71

Linköping gav inte HV71 en chans senast och lita på att det är revanschsugna regerande svenska mästare som glider in i Saab Arena ikväll. Det räcker för att det blir en avgörande match i Jönköping på fredag.

AIK-Pantern

Senast mot SSK kände sig AIK förfördelade av domren, något som Pantern får känna på. Tidigare har AIK hamnat i svackor efter några matcher med segrar. Ikväll lyckas dock Tomas Mitell motivera spelarna till seger igen. Tror på målfest på Hovet.

DAGENS BÄSTA SPELTIPS
Match: Brynäs-Luleå
Spelstopp: 18.59
Spel 1: Brynäs vinner under ordinarie speltid
Odds: 2,15
Bet: 100 kronor
Vinstchans 1: 215 kronor
Spel 2: Kevin Clark, Brynäs gör första målet
Odds: 11,00
Bet: 100 kronor
Vinstchans 2: 1 100 kronor
Spel 3: Kevin Clark, Brynäs gör mål
Odds: 3,10
Bet: 100 kronor  
Vinstchans 2: 310 kronor
Total vinstchans: 1 625 kronor

Match: Linköping-HV71
Spelstopp: 18.59
Spel: HV71 vinner under ordinarie speltid
Odds: 3,20
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 320 kronor

Match: AIK-Pantern
Spelstopp: 18.59
Spel: AIK vinner med tre mål
Odds: 3,95
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 395 kronor 

Tar du rygg eller vill du spela till bra odds? Klicka på bannern!
Spelstatistik Tomas
Förra spelet: Första spelet
Kassa innan spel:
 5 000 kronor
Spelat belopp: 500 kronor
Chans att vinna:  2 340 kronor
Kassa efter spel:  4 500 kronor
Antal tidigare lagda spel: 0
Antal tidigare vunna spel: 0
Om spelbloggen
Spelbloggen ger dig dagens bästa speltips inom ishockey. I första hand är det spel inom SHL och Hockeyallsvenskan. Spelbloggen ger dig även även speltips i internationella matcher så som CHL, KHL, NHL och landskamper och mästerskap.
Satsning
Våra bloggare har fått 5 000 kronor var på Betser att förvalta på bästa sätt. När månaden är slut stämmer vi av vem som är vinnaren. Bloggaren lägger minst en procent och max tio procent av sitt innestående kapital. Segrare är den bloggare som har mest pengar på sitt konto när månaden är slut.
Spel
Spelbloggen ger dig det bästa spelet varje dag. Samtliga spel görs på Betser. Du kan också ta del av Betsers odds genom att skapa ett konto och spela här>>>

Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-81 91 00
Ansvarsfullt spelande

Kommentarer

Kommentarer