Foto: Bildbyrån

Påskafton bjuder Morafansen på en stor påskpresent. Enligt vad Sportbladet erfar så har en av klubbens kanske största kvalhjälte valt att förlänga sitt kontrakt.

Mora IK blev för två veckor sedan klara för spel i SHL säsongen 2017/18. En som i högsta grad var delaktig i att Dala-klubben spelar i SHL kommande säsong är kanadensaren Matt Bailey. Den 26-årige forwarden anslöt till Mora den 9 februari efter poängstark säsong i AHL och ECHL.

Förlänger kontraktet

Under lördagsförmiddagen rapporterade Sportbladet att Bailey blir kvar i klubben även kommande säsong. Trots hård uppvaktning från en rad SHL-klubbar blir måltjuven Mora trogen. Bara i direktkvalet mot Leksands IF sköt Matt Bailey fem mål utav hans totalt tio i sin 16 matchers sejour. Allt som allt mäktade han med 15 poäng.

Succémålvakten uppges stanna

Det är inte bara Matt Bailey som uppges stanna. Även målvakten Christian Engstrand sägs vara nära en förlängning med Mora IK. Engstrand som även han värvades in under pågående säsong visade sig bli en av frontfigurerna i Moras tågande mot SHL.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer

Scandic