Foto: Bildbyrån
Scandic
Igår stod det klart att HV71 kommer att få möta Linköping i åttondelsfinal. Första matchen spelas redan imorgon i Kinnarps Arena. Nu får man klara sig utan sin målvakt som återigen är skadad
– Vi har inga kommentarer i nuläget, säger Andreas Frostemark till Hockeybladet.

HV:s målvakt Linus Söderström har saknats i HV71:s senaste matcher. Det han bli två stycken matcher för Linus Söderström i HV-tröjan efter hans operation i USA. Dagen efter matchen mot Färjestad så fanns Linus inte med på träningen. Nu är han återigen uppsatt på skadelistan och han kommer inte att finnas med i morgondagens match mot Linköping. Hockeybladet når HV71:s sjukgymnast Andreas Frostemark som är fåordig.

– Vi har inga kommentarer att ge alls om skadan i nuläget. Inte heller när han kommer att vara tillbaka i spel, säger HV71:s sjukgymnast Andreas Frostemark till Hockeybladet.

Pettersson-Wentzel eller Sandström

Med Linus på skadelistan så blir det nyförvärvet Felix Sandström tillsammans med Fredrik Pettersson-Wentzel som kommer vakta HV:s mål i morgondagens match mot Linköping. Frågan är vem som kommer få det ansvarsfulla uppdraget att ta hand om förstaspaden i Linus frånvaro. Samtidigt så är Kevin Stenlund tillbaka i spel. Stenlund som igår bekräftade att han lämnar HV71 efter säsongen för att pröva lyckan i USA.

Åttondelsfinalerna

SLUTSPEL 2018: Åttondelsfinal HV71-Linköping

DatumHemmaTid/ResultatBortaSpelplats
2018-03-12 19:00:0012 mars, 20181 - 3Kinnarps Arena
2018-03-14 19:00:2814 mars, 20183 - 2Saab Arena

Ladda ner spelschemat i din kalender.
Applekalender>>>
Outlookkalender>>>
Googlekalender>>>

Kommentarer

Kommentarer