Foto: Bildbyrån

Linköping tågade ur SM-slutspelet i förra veckan. Redan nu börjar det nya lagbygget och idag meddelade ”Cluben” att man förlänger med backen, Anton Karlsson.

Linköping meddelade under måndagseftermiddagen att man förlänger med den 23-årige backen Anton Karlsson, vilket innebär att han stannar i klubben fram till säsongen 18/19.
– Det är väldigt kul att Anton vill stanna hos oss i LHC. Han utvecklas hela tiden och blir bättre och bättre för varje år som går. Han är också en viktig karaktär i vårt lag och en av våra kärnspelare som tillför mycket i omklädningsrummet med sin inställning, säger General Manager Fredrik Emvall i ett pressmeddelande.

Nöjd över att stanna i klubben

Backen kom till LHC som 17-åring och är inne på sin femte raka säsong i ”Cluben”. Karlsson är nöjd över att stanna i klubben ytterligare två säsonger.
– Det känns väldigt bra att förlänga kontraktet. LHC är en förening som jag trivs väldigt bra i. Min utveckling har gått åt rätt håll och min drivkraft är att gå hela vägen tillsammans med föreningen, säger Anton Karlsson.

Stod för rekordnotering

Under den gångna säsongen noterades den defensivt lagda backen för en rekordnotering på SHL-nivå. Han stod för 11 poäng på de 48 matcher han spelade.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer