Scandic

Petter Lasu Nilsson levererade en rejäl sågning mot domarsituationen i svensk ishockey. I sista matchen den förra säsongen. Nu är han dock tillbaka och det som ny tränare i Boden. – Jag har varit med runt klubben hela säsongen, inte minst på ungdomssidan, säger han. 

Efter den sista matchen mot Malmö förra säsongen meddelade Petter Lasu Nilsson att han skulle avsluta sin tränarkarriär. Detta på grund av att han inte såg ett syfte med att jobba med en sport, där inte ens domarna själva kan regelboken. Nu återvänder Petter Lasu Nilsson dock till norrbottenslaget Boden, där han blir hjälptränare till huvudtränaren Robert Nordberg. – Jag har hela säsongen varit med runt klubben, inte minst på ungdomssidan. Nu hjälper jag Robert när det gäller A-laget, säger han till NSD.

Petter Lasu Nilsson gör nu sin tredje comeback sen som han själv uttryckt sig lagt ner tränarkarriären. Han själv verkar dock ha släppt den minst sagt uppmärksammade intervjun. – Den händelsen var bara en kort sekvens i mitt långa hockeyliv. Ishockeyn är fortfarande en fantastisk sport, säger han.

 

 

Kommentarer

Kommentarer