ROBERT OHLSSON: ”Det är på med blåstället som gäller ikväll”

0
992
DJURGÅRDEN: Läget i laget inför CHL-kvarten
Foto: Bildbyrån
Ikväll avgörs det vilka som blir Frölundas motståndare i SM-finalen när den sjunde avgörande matchen mellan Färjestad och Djurgården spelas i Karlstad. Hockeybladet nådde Djurgårdens tränare Robert Ohlsson innan matchen.
-Vi har en riktigt go och positiv känsla i laget, detta ska bli kul!

Djurgården eller Färjestad, två klassiska klubbar, gör ikväll upp om vilka som ska få spela final mot Frölunda. Starten av semifinalserien var jämn mellan lagen men allteftersom serien pågått så har Färjestad hittat formen. Fjorton mål på de två senaste matcherna har karlstadlaget stått för. Men det är ingenting som Djurgårdens tränare Robert Ohlsson lägger någon större energi på.

-Klart vi har snackat om det men nu är det en sjunde avgörande och det ska bli väldigt kul. Vi har en positiv och bra känsla i gruppen så detta kommer bli väldigt kul! För oss gäller det att dra på sig blåstället och bara köra, det är mycket det vi har snackat om.

Senaste matchen mellan lagen saknades Adam Reideborn som blivit pappa. Nu är han tillbaka i truppen och några nyheter gällande laguppställning till kvällens avgörande match finns inte.

-Adam är tillbaka och några nyheter till kvällens match om uppställningar finns inte. Nu är det vinst som gäller, det kommer bli väldigt kul att få spela en avgörande sjunde match i Karlstad, avslutar Robert Ohlsson till Hockeybladet.nu

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

två × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.