Foto: Bildbyrån
Malmö presenterar en kontraktsförlängning. Forwarden Max Görtz har skrivit på för sin tredje raka säsong i Skåneklubben, meddelar Malmö i ett pressmeddelande.

Max Görtz blir kvar i Malmö Redhawks. Forwarden, som återvände till Skåneklubben inför säsongen 2017/2019, har skrivit på ett kontrakt över den kommande säsongen, skriver Malmö i ett pressmeddelande.

– Det känns väldigt bra att bli kvar i klubben och mina tankar och förhoppningar har alltid varit att stanna i Redhawks. Detta var laget som jag tittade på när jag växte upp och det är en ära varje gång jag drar på mig tröjan. Jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen och längtar efter att dra igång försäsongsträningen, säger Görtz i pressmeddelandet.

Den 26-årige forwarden har haft ryggproblem men Görtz berättar att ryggen nu känns bra.

– Jag har haft problem med ryggen under de senaste säsongerna, men nu känns den jättebra. Det gör stor skillnad och med tränarnas hjälp kommer jag kunna bli ännu bättre, säger Görtz.

Under säsongen bokfördes Max Görtz för 43 matcher och 22 (10+12) poäng, vilket gör att han slutade på femte plats i den interna poäng- och skytteligan. Malmös sportchef Patrik Sylvegård tror att forwarden kan prestera ännu bättre nu när skadebekymmerna är borta.

– Den gångna säsongen har han visat att han har stor potential. Både vi och Max är övertygade om att vi kan få ut mer ur honom, inte minst nu när han är fri från sina skadebekymmer. Dessutom är han härifrån och vi har gärna spelare med lokal förankring i truppen, säger Sylvegård i pressmeddelandet.

>> Här följer du Malmös lagbygge <<

Kommentarer

Kommentarer