Foto: Bildbyrån
Under torsdagen meddelade Rögle att man valt att i förtid bryta kontraktet med Jesper Williamsson. Bara timmar senare presenterades han som nyförvärv för sin tidigare klubb HV71.
–Riktigt kul att Johan Hult hörde av sig och undrade om jag ville komma tillbaka. Jag ser verkligen fram emot att dra på mig HV-tröjan igen, säger Jesper Williamsson.

Backen Jesper Williamsson var under säsongen assisterande lagkapten i Rögle. Tidigare idag valde man att bryta kontraktet som även gällde under nästa säsong. Nu står det klart att det blir en återkomst i HV71 för backen.

– Vi behöver addera ett djup till vår backbesättning och därför är vi väldigt glada över att kunna knyta till oss Jesper. Det är en kille med ett bra driv på såväl träningar som match och som har en fin defensiv uppsida, säger Johan Hult, sportchef i HV71 i ett pressmeddelande.

Ser fram emot att spela i HV71 igen

Jesper har Nässjö HC som moderklubb men han har även spelat 137 matcher för HV71. Nu blir det en flytt tillbaka till Jönköping för Nässjösonen som ser fram emot att få dra på sig HV-tröjan igen.

– Riktigt kul att Johan Hult hörde av sig och undrade om jag ville komma tillbaka. Jag ser verkligen fram emot att dra på mig HV-tröjan igen, säger Jesper Williamsson.

Kommentarer

Kommentarer