Foto: Bildbyrån
Inför säsongen återvände Carl Ehrnberg till Västerås efter en säsong i USA. Nu skriver backen A-lagskontrakt, meddelar klubben på sin webbplats.

Carl Ehrnberg återvände till Västerås J20-lag inför den senaste säsongen efter en säsongs spel i amerikanska USHL med Sioux City Musketeers. Dessförinnan hade den 20-årige backen bokförts för 22 matcher med J20-laget och två matcher med J18. Under den senaste säsongen gjorde Ehrnberg det bra i juniorlaget och tränade även med A-laget. Nu belönas Carl Ehrnberg med att flyttas upp i A-laget, skriver Västerås på sin hemsida.

– Vi är glada att Calle nu får chansen i A-laget och vi tror att han kommer växa in i den rollen. Vi ser en stor uppsida i Calle och räknar med honom som en av våra 8 backar inför kommande säsong, säger Västerås sportchef Patrik Zetterberg till klubbens hemsida.

Denna säsongen blev det 36 matcher i Västerås J20-lag för Carl Ehrnberg som sportchefen Zetterberg beskriver som en spelskicklig back.

– Calle är en spelskicklig back som vi följt noga och som ju genom träningarna med A-laget också kommit in i gänget på ett bra sätt redan detta året, säger Zetterberg till Västerås hemsida.

Kontraktet gäller över den kommande säsongen.

Kommentarer

Kommentarer