Tvillingbröderna klara för tabelljumbon: ”kommer hjälpa oss”

0
638
Foto: Bildbyrån
Tvillingbröderna Oscar och Victor Ahlström återvänder till svensk hockey. De båda har skrivit på ett kontrakt med AIK resten av säsongen.
– De har varit en injektion sedan de kom in i laget och kommer hjälpa oss i det offensiva spelet, säger AIK:s sportchef Anders Gozzi till klubbens hemsida.

Tvillingbröderna Oscar och Victor Ahlström varit på tryout i AIK under en veckas tid. Nu står det klart att tabelljumbon har skrivit kontrakt med bröderna säsongen ut, meddelar AIK på sin webbplats.

I december 2018 stod det klart att de båda lämnade den franska klubben Mulhouse efter fyra matcher. Sedan dess har de inte noterats för spel i någon annan klubb. Nu väntar alltså spel i AIK resten av säsongen för Oscar och Victor Ahlström.

– Både Oscar och Victor kommer att bli en viktig ingrediens i vår. De har varit en injektion sedan de kom in i laget och kommer hjälpa oss i det offensiva spelet. De känner även en stor glädje och vilja att spela i AIK, säger AIK:s sportchef Anders Gozzi till klubbens hemsida.

Mellan säsongerna 2009/2010 och 2013/2014 gjorde bröderna fem raka säsonger i AIK. I AIK:s senaste match stod Västervik för motståndet och då fanns de 33-åriga bröderna med. Efter 34 omgångar av HockeyAllsvenskan ligger AIK placerade på sista plats med tolv poäng upp till Kristianstad på säker mark.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

8 + tjugo =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.