Foto: Bildbyrån
Två unga backar får chansen till A-lagsspel i Karlskoga den kommande säsongen. Joshua Karlsson och Karl Jonsson får göra upp om den sista backplatsen, meddelar Karlskoga på sin webbplats.
– De båda har varit med tidigare och gjort bra ifrån sig. Joshua och Karl är helt olika spelartyper och vi tror vi kommer ha stor nytta av dem i vinter, säger Karlskogas sportchef Thomas Fröberg till klubbens hemsida.

Karlskoga ger två unga backar chansen. Joshua Karlsson och Karl Jonsson får göra upp om en plats i A-laget den kommande säsongen, skriver klubben på sin hemsida.

– Det var lärorika matcher i vintras. Nu ska det bli roligt att vara med från start, säger Karlsson Till Karlskogas hemsida.

De båda backarna är födda 2000 och har gemensamt att de spelat i Karlskoga de senaste säsongerna. Under den senaste säsongen bokfördes Karlsson för fyra matcher och Jonsson får åtta matcher i Karlskogas A-lag.

– Det är lite svårt att smälta, en dröm som går i uppfyllelse. Jag ser verkligen fram emot säsongen, säger Jonsson till Karlskogas hemsida.

Kommentarer

Kommentarer