Efter degraderingen – förlänger med moderklubben

0
423
Foto: Bildbyrån
Han har spelat 630 SHL-matcher och 117 matcher i HockeyAllsvenskan. Nu står det klart att Tomas Skogs förlänger sitt kontrakt med Mora och följer med klubben ned i HockeyAllsvenskan, meddelar Dalaklubben på sin webbplats.

Tomas Skogs återvände till sin moderklubb Mora för två säsonger sedan efter nio säsonger fördelat i Timrå, Skellefteå, Örebro och Färjestad. Nu förlänger den 35-årige backen förlänger sitt kontrakt med Mora över den kommande säsongen och därmed följer med klubben till HockeyAllsvenskan.

– Jag är jätteglad över att få stanna kvar i Mora IK. Jag känner en stor tacksamhet mot Peter Hermodsson och Peter Iversen som väljer att satsa på mig ännu en säsong. Det verkar som vi får ihop ett ungt och hungrigt lag så det kommer bli en väldigt spännande och utmanande säsong i HockeyAllsvenskan, säger Skogs till Moras hemsida.

Moras klubbdirektör Peter Hermodsson berättar att Tomas Skogs kommer att bli värdefull med sitt hjärta för klubben men att forwarden har en out-klausul på sitt kontrakt för spel i utlandet som gäller till den sista augusti.

– Vi är jätteglada att Tomas valt att spela ett år till i Mora. Han kommer bli värdefull för oss på alla sätt med sin rutin, personlighet och hjärta för klubben och bygden. Tomas har mycket ishockey kvar på hög nivå vilket vi gör oss extremt glada att vi hittat en lösning. Han har dock en out för utlandet fram till 31 augusti. Det har varit kravet från Tomas sida vilket vi tycker är acceptabelt, kommenterar Hermodsson till Moras hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

fem + nitton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.