Foto: Bildbyrån
Almtuna värvar forward från Hockeyettan. Mattias Johansson återvänder till den HockeyAllsvenska klubben.
– Matte har med sig sina erfarenheter från säsongerna i HockeyEttan och vi tror att han kan ta nästa steg hos oss, säger styrelseledamoten och sportsligt ansvarige Niklas Sjölund till klubbens webbplats.

Almtuna förstärker truppen inför den kommande säsongen. Nu står det klart att Mattias Johansson, som senast kommer från spel i Hockeyettan med Enköping, återvänder till Uppsalaklubben, meddelar Almtuna på sin hemsida.

– Matte är en hemvändare som har varit iväg några säsonger och då varit en ledande spelare i lagen han har representerat. Han har på så vis utvecklat sitt spel med puck och har fått tagit ett stort ansvar på isen, säger styrelseledamoten och sportsligt ansvarige Niklas Sjölund till klubbens hemsida.

Den 26-årige Johansson är bekant med Almtuna och HockeyAllsvenskan sedan tidigare. Forwarden har spelat i klubbens J18- och J20-lag och har totalt bokförts för 182 matcher och 23 (12+11) poäng i HockeyAllsvenskan i Almtunadressen.

– Det är kul att vara tillbaka i moderklubben där allt startade och där man har hjärtat. Jag var här och kollade när Almtuna åkte ur och det var sjukt trist. Det här är en andra chans för alla och det ska vi se till att göra något bra av, säger Johansson till Almtunas webbplats.

Kommentarer

Kommentarer