Foto: Bildbyrån

Rögle BK är på målvaktsjakt och har ställt in siktet på HockeyAllsvenskan och deras kvalmotståndares succémålvakt uppger Expressen.

Efter att HockeyAllsvenskans, statistiskt sett, bästa målvakt Andrew Engelage skadade sig under kvalet till SHL-kvalet när hans BIK Karlskoga mötte AIK tvingades BIK ersätta honom med på papperet andramlvakten Emil Kruse. I matchsserien mot Rögle BK som följde efter segern mot AIK kom värmlänningen upp rejält i spel och det kan ha belönats med ett SHL-kontrakt.

Enligt Expressens hockeybloggare Henrik Sjöberg är Kruse och Rögle BK överens om spel i Ängelholm kommande säsong. Uppgifter vill dock sportchefen i Rögle, Anders “Masken” Carlsson inte bekräfta.
– Jag har inga kommenterar till det, utan när vi gör klart med något inför nästa säsong som kommer vi att gå ut och presentera det, säger han till Sjöbergs blogg.

Höll Karlskoga kvar i matchena

Emil Kruse får anses vara en stor del i att BIK Karlskoga ändå pressade SHL-laget Rögle i alla fyra matcherna, men det räckte inte till en enda vinst för Karlskogagänget.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer