150130 Almtunas tränare Marcus Ragnarsson under ishockeymatchen mellan Almtuna och Malmö Redhawks den 30 januari 2015 i Uppsala. Foto: Sebastian Lindberg / BILDBYRÅN / Cop 158

Almtuna gjorde i december månad ett tränarbyte. Huvudtränare Niklas Eriksson fick tacka för sig och lagets assisterande tränare Marcus Ragnarsson tog klivet upp och blev Uppsalalagets nya head coach. 

I samband med att Niklas Eriksson fick ta sitt och dra tog Almtunas tidigare assisterande tränare Marcus Ragnarsson över skutan. Trots att han aldrig varit huvudtränare tidigare tycker han att det inte skiljer sig så mycket från att vara assisterande tränare.

– Det blir att ta lite mer plats i omklädningsrummet men annars är det mest det vanliga, säger Almtunas tränare Ragnarsson.

Delar på ansvaret

Ragnarsson menar även att han och lagets assisterande tränare Martin Gudmundssen delar på ansvaret när det kommer till coachning.

– Det är ett jobb som vi delar ansvaret på. Så Martin har koll på coachningen av forwards, och jag backar men det är mest i media och sånt som jag står som huvudtränare, säger Ragnarsson.

 

 

Annonser

Kommentarer

Kommentarer