Cehlin tvåmålsskytt mot sitt gamla lag

Rögle har det fortsatt tungt och under lördagen inkasserade man sin fjärde raka förlust när Luleå vann med 1-2 i Lindab Arena. Stor matchhjälte blev den tidigare Röglespelaren Patrick Cehlin med sina två mål i matchen.

Rögle förlorade igen. Patrick Cehlin gav gästerna ledningen efter sju minuter i den första perioden. 0-2 kom genom samme Cehlin i den andra perioden och väl där orkade Rögle aldrig att resa sig. Slutresultatet skrevs till 1-2 efter att Ludvig Rensfeldt styrt in Schiras skott i slutminuterna.

Luleås tränare Thomas ”Bulan” Berglund var nöjd med lagets effektivitet och hyllade laginsatsen efter matchen.
– Vi spelar av den tredje perioden bra ända fram till slutet då vi drar på oss en onödig utvisning. Nyttigt för oss att kunna spela av en match och hålla en ledning”, säger han till C More.

Därmed inkasserade Rögle sin fjärde raka förlust och ligger fortsatt sist i SHL. Gästerna Luleå klättrar i och med vinsten upp på en åttonde plats.