Foto: Bildbyrån
Scandic

IK Pantern har presenterat två nya spelare till nästa säsongs trupp. Dels stannar en av klubbens mest framstående forwards men även en ny rutinerad back är klar för klubben.

IK Pantern har de senaste säsongerna tagit HockeyAllsvenskan med storm och år på år placerat sig högre upp i tabellen än majoriteten väntat sig. Hittills efter säsongen har klubben presenterat en rad yngre brackar, där ibland William Pethrus från Mora och Hugo Danielsson från Skellefteå. Nu har klubbens sportchef Joakim Tillgren hittat en rutinerad back till sin trupp.

Backen det handlar om är den föredetta Mora- och Asplövenbacken Anders Grönlund som den senaste säsongen var lagkapten i norska Lilehamer. På sin hemsida beskrivs Grönlund på följande vis:
“Anders är en placeringssäker back, med goda ledaregenskaper, samt att han kommer att tillföra erfarenhet och rutin. Bra karaktär och kommer passa bra in i Panterns sett att vilja spela. “

Stjärnforwarden stannar

Det står även klar att forwarden Lars Bryggman förlänger kontraktet med IK Pantern. Bryggman som dock större delar av slutdelen av säsongen spelade med Malmö i SHL, förlänger nu alltså kontraktet med HockeyAllsvenska klubben. Dock är det osäker om det bara är “spel för galleriet”. Expressens MrMadhawk var under gårdagen ute på Twitter och förklarade läget.

Kommentarer

Kommentarer