Nu är Spelbloggen i samarbete med Betser igång på allvar. Våra spelbloggare tävlar om att förvalta 5 000 kronor var under mars, vem vinner? Ikväll ger Nils dig tre spel i tre heta NHL-matcher. Spännande matcher att vänta. Tar ni rygg?

Det drar ihop sig i NHL och jag har valt ut tre heta matcher. Många mål är att vänta, kommer Forsberg att göra mål igen?

Tar du rygg?

Förra SHL-spelet blev det full pott, 263 kronor plus. HV71 krossade Luleå samt så gjorde Skellefteå och Örebro jobbet i sina matcher.

Idag har jag valt ut tre spännande nattmöten i NHL, häng med!

New York Islanders- Washington 

New York Islanders ligger sist i Metropolitan division men kan vid många vinster ta sig upp till slutspel. De kommer satsa allt framåt.

Washington leder samma division men måste även de ta poäng för att säkra slutspel. De har många spetsspelare och jag tror detta kommer innebära många mål.

Spelet ser du längre ned.

Florida-Boston

Florida är ett bra hemmalag men ligger på gränsen till slutspel. Laget har dock inte erfarenheten av viktiga matcher. Tror detta kommer visa sig i nattens match.

Boston ligger högt upp i tabellen och har större trupp samt erfarenhet av viktiga matcher. Spelarna har sett bra ut på träning och de älskar verkligen sådana här tuffa möten. Det kommer sluta med en vinst för Boston.

Arizona- Nashville

Arizona är svaga och släpper ofta in många mål. Laget är alldeles för osäkert bakåt och jag tror inte på något undantag inatt. De har inte något att spela för mer än hedern.

Nashville har gått raka spåret uppåt och leder tabellen. Många heta spelare i laget, särskilt en har sett väldigt stark ut sedan comebacken. Forsberg tror jag kommer göra mål igen.

DAGENS BÄSTA SPELTIPS
Match: New York Islanders- Washington
Spelstopp: 23.59
Spel: Washington Ö 2.5 mål
Odds: 1.48
Bet: 150 kronor
Vinstchans: 222 kronor

Match: Florida-Boston
Spelstopp: 00.29
Spel:  Boston vinst
Odds: 2.45
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 245 kronor

Match: Arizona-Nashville
Spelstopp: 02.59
Spel: Filip Forsberg gör mål
Odds: 2.65
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 265 kronor

Tar du rygg eller vill du spela till bra odds? Klicka på bannern!
Spelstatistik Nils
Om spelbloggen

Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-81 91 00
Ansvarsfullt spelande

Kommentarer

Kommentarer