SPELBLOGGEN: Dagens bästa spel – sitter den vågade tvåan?

Foto: Bildbyrån

I samarbete med Betser presenterar Hockeybladet dagens allra bästa spel. Våra spelbloggare letar upp de allra bästa spelen inom hockey varje dag. I första hand är det spel på SHL och Hockeyallsvenskan som gäller. Idag ger vi dig tre spel i matcherna Växjö – Rögle, Timrå – Karlskoga och Karlskrona – Luleå. tar ni rygg?

Den nya spelbloggen tjuvstartar lite här på Hockeybladet. Den första mars sätter vi igång på riktigt då våra spelbloggare tävlar om att förvalta en summa på sitt spelkonto. Häng med och ta rygg redan nu! Du kan också vinna en matchtröja för ditt favoritlag i SHL eller Hockeyallsvenskan.

Dagens bästa

Kvällen bjuder på flera trevliga spelallternativ. Jag väljer att rikta in mig på ett möte som kan ge ett allsvenskt lag en finalplats samt två heta matcher i SHL.

Växjö – Rögle

Växjö är sedan länge slutspelsklara och häromdagen klättrade man upp och över 100 poängslinjen. Man har fem vinster på de sex senast spelade matcherna och har samtidigt 14 poäng ner till Djurgården på en andraplats i tabellen. Ikväll möter man ett formstarkt Rögle med fyra vinster på fem spelade matcher. Att Rögle rent teoretiskt kan nå en slutspelsplats gör att jag lägger mitt odds på ängelholmarna ikväll.

100 kronor på att Rögle vinner matchen till ett oddset 5,85

Timrå – Karlskoga

Timrå kan ikväll säkra en plats i den hockeyallsvenska finalen. Detta räcker nog som boost för att laget ska bräcka Karlskoga som ligger näst sist i tabellen.

100 kronor på att Timrå vinner matchen till ett odds av 1,64 samt 100 kronor att det blir över 4,5 mål i matchen till oddset 1,96. Totalt odds 3,6.

Karlskrona – Luleå

Karlskrona har fått in lite nytt blod i truppen i form av “Honken”. Senast tog man en viktig seger mot Brynäs. Hoppet om förnyat kontrakt finns kvar och ikväll ställs man mot Luleå som inför kvällens match ligger på en nionde plats. Jag tror att Karlskrona kommer stå som segrare i en målsnål match.

100 kronor på att Karlskrona vinner efter fulltid till oddset 3,0. Samt 100 kronor på att det blir under 4,5 mål i matchen till oddset 1,91. Totalt odds 4,91.

DAGENS BÄSTA SPELTIPS
Match: Växjö - Rögle 
Spelstopp: 19.00
Spel: Vinst fulltid Rögle
Odds: 5,85
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 585 kronor

Match: Timrå - Karlskoga 
Spelstopp: 19.00 
Spel: Vinst fulltid Timrå & Över 4,5
Odds: 1,64 + 1, 96 = 3,6
Bet: 200 kronor
Vinstchans: 360 kronor

Match: Karlskrona - Luleå
Spelstopp: 19.00 
Spel: Vinst fulltid Karlskrona + Under 4,5
Odds: 3,05 + 1,91 = 4,96
Bet: 200 kronor
Vinstchans: 496 kronor 
Spelstatistik Piotr
Om spelbloggen

Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-81 91 00
Ansvarsfullt spelande

Kommentarer

Kommentarer